Worden pennen nog gebruikt?

 

Hoewel er tegenwoordig veel via het internet gaat, wordt er nog steeds veel met pennen en potloden geschreven. Potloden en pennen worden vaak nog even snel gebruikt, omdat het gewoon handig is om even snel wat noteren. Dit gaat toch allemaal wat sneller dan met een computer. Wat wel een voordeel is van het internet en een telefoon of computer is dat je die niet zo snel kwijtraakt een los papiertje integendeel wel. En in op het internet wordt het opgeslagen en kun je dingen veel makkelijker delen. Pennen worden nog wel veel gebruikt in het bedrijfsleven om aantekeningen te maken en voor reclame op de pennen. De bedrijven laten het logo en of motto op de pen zetten mensen die dit zien zullen het bedrijf eerder herkennen als ze er iets van voorbij zien komen.

Bedrukking van pennen

Zoals je hierboven gelezen heeft kan je pennen laten bedrukken, maar hoe werkt dat eigenlijk? Nou er zijn wat bedrijven in Nederland die dat doen, zoals goedkooppennenbedrukken.be deze bedrijven hebben een website. Hier kan je de soort pen Kan kiezen en de kleur. Heb je de pen en de kleur die je wilt, dan kun je kiezen welke tekst/ welke afbeelding je op de pen wil zetten. Dit is een leuk cadeau voor een relatiegeschenk. Maar er zijn vele andere producten die je kan laten bedrukken dan alleen pennen of potloden. Je kan het bijna zo gek niet bedenken of je kan je product laten bedrukken. Bijvoorbeeld: Leesbrillen, sleutelhangers, vogelhuisjes, sportassen, powerbanks en hoofdtelefoons. Dit zijn leuke dingen als relatiegeschenk. Bedrukken van producten zijn ook leuk als cadeau voor bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid. Zoals een 50-jarige verjaardag of als iemand zijn rijbewijs heeft gehaald. Bijvoorbeeld bij kampioenschappen bij een sport worden er ook producten bedrukt met grappige teksten en afbeeldingen. En worden er vaak ook shirtjes bedrukt met een groepsfoto.

Waarom Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn heel normaal in het bedrijfsleven, bijvoorbeeld je bedrijf heeft al 2 jaar een relatie met een ander bedrijf. Om toch even te laten weten dat je aan ze denkt geef je ze een kleinigheidje. Zoals een set bedrukte potloden met de naam van hun bedrijf of iets anders leuks. Als je als bedrijf dit soort dingen doet houd je contact met de bedrijven. Als je een relatiegeschenk aan iemand geeft blijft dit bij diegene in het geheugen, zij onthouden van wie ze dat gekregen hebben. Zo blijft het merk/ bedrijf in het geheugen. Relatiegeschenken komen niet alleen voor in het bedrijfsleven ze worden ook gebruikt om andere dingen te vieren.